HYPERLOOP DENEYLERİ BAŞLIYOR

Ulaşım teknolojisine yeni bir boyut getireceği düşünülen hyperloop teknolojisiyle ilgili olarak deneylerin kısa bir zaman içerisinde başlayacağı belirtilirken yeni teknolojiyle birlikte ortaya çıkacak olan gelişmelerle ilgili olarak da detaylar ortaya çıkmaya başladı. 

1126 Kilometre Hızla Seyahat Saatte 1126 kilometre hıza ulaşılacağı belirtilen hyperloop teknolojisiyle birlikte ulaşım alışkanlıklarının kökten değişeceği ifade ediliyor. 

Uzmanların beşinci ulaşım biçimi olarak ifade ettiği hyperloop teknolojisinde ulaşımda kapsüllerin kullanılacağı belirtilirken hava başınçlı tüplerle kapsüllerin bir yerden başka bir yere fırlatılacağı ifade ediliyor. 

Test Yolu İnşa Ediliyor Las Vegas Nevada Çölü içerisinde ilk etapta 4.8 kilometrelik bir test yolunun inşa edileceği belirtilirken test yolunun 2016 yılının sonlarına kadar yetişmesi ön görülüyor. 560 Kilometre Sadece 45 Dakika Hyperloop teknolojinin gerçek hayatta uygulamaya geçmesi durumunda 560 kilometrelik yolun 45 dakikada alınması sağlanacak. 

Öte yandan hyperloop teknolojisinin en büyük rakibi hava taşımacılığında da yeni gelişmelerin meydana gelmesi beklenirken yakın gelecekte saatte 2200 kilometre hızlara çıkabilecek jetlerin kullanılmaya başlanacağı tahmin ediliyor. Hyperloop teknolojisinin rakipleri karşısında nasıl bir yol izleyeceği büyük bir merakla bekleniyor.ntv
HYPERLOOP DENEYLERİ BAŞLIYOR HYPERLOOP DENEYLERİ BAŞLIYOR Reviewed by train on Cuma, Ocak 08, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok