YHT’DE DENEME SEFERLERİ YARIN BAŞLIYOR

 Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini Lütfi Elvan’a devreden Binali Yıldırım, Ankara-İstanbul arasındaki hızlı tren seferlerinin deneme sürüşlerinin yarın başlatılacağını söyledi.  
 
İzmir’den büyükşehir belediye başkanı adayı olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bakanlık görevini Lütfi Elvan’a devretti. Devir teslim töreninde konuşma yapan Binali Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

 “Ülkemizin, insanımızın hayalini gerçeğe dönüştürdük. Marmaray’ı yaptık, hizmete sunduk. Hızlı tren projesini gerçeğe dönüştürdük. 3. köprünün yapımı büyük bir hızla devam ediyor. Üçüncü havalimanı ihalesini tamamladık. Yarın Sakarya'da Ankara-İstanbul hızlı treninin deneme seferlerini Sayın Başbakan ile başlatacağız. 

Bakanlık başarılarına başarı katmaya devam edecek. Birbirinin kuyusunu kazan değil, birbirlerine destek veren bir ekibimiz var. Başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Lütfi Elvan ise yaptığı konuşmada şöyle konuştu: “Zor bir görevi devraldığımın bilincindeyim. Huzurlarınızda Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah sayın bakanımızın bıraktığı yerde hızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımız emin olsun, Türkiye büyümeye ve güçlenmeye devam edecektir.”NTV
YHT’DE DENEME SEFERLERİ YARIN BAŞLIYOR YHT’DE DENEME SEFERLERİ YARIN BAŞLIYOR Reviewed by train on Perşembe, Aralık 26, 2013 Rating: 5

Hiç yorum yok