Avrupa' nın En Büyük Lojistik Üssü İnşa Ediliyor

Tüm nakliyecilerin bir araya geldiği ve güç birliği yaptığı Yurt İçi Nakliyeciler Derneği, Kanal İstanbul’ un hemen yayında Avrupa’ nın en büyük lojistik üssünü inşa ediyor. 

Yurt İçi Nakliyecilerinin içinde bulundukları sektörün sorunlarını sektör mensupları ile paylaşmak, çözümlere birlikte ulaşmak ve yenikleri hayata geçirmek için tek çatı altında toplanmanın daha doğru olduğu düşünülmüştür.

Karar verici mercilerin düzenlemelerinde sektör oyuncularının sorunlarının çözülmesi için sahip oldukları tecrübelerini paylaşarak taşımacılık sektörüne faydalı olabilmek amacıyla Yurt İçi Nakliyeciler Derneği (YND) kurulmuştur. YND Başkanı Sedat Hakan Karataş tarafından 20 Nisan 2018 ‘ de Eresin Otel’ de düzenlenen lansman yemeğinde Kanal İstanbul ‘ un hemen yanında inşa edilecek Avrupa’ nın en büyük lojistik üssünün tanıtımı gerçekleştirilmiştir. 

Ayrıca, her konunun dijital olarak çözümlendiği günümüzde YND olarak çağın gerekliliklerini yerine getirmek ve sektöre ivme kazandırmak amacıyla oluşturulan yeni yazımla müşteriler ile firmaların her türlü kontrolünü, çözümünü, şikâyetini hızlı bir şekilde takip edeceği ve çözümleyeceği yazılımında tanıtımı yapılmıştır. 

Mustafa Topaloğlu, Gökhan Güney, Nuri Alço, Bayhan, Burçin Birben gibi birçok ünlünün destek ve katılımları ile gerçekleşen yemekte misafirlerine hitap eden YND Başkanı Sedat Hakan Karataş, yurtiçine hizmet verenlerin temsilcisi olduklarını sorunlara çözüm bulmak amacı ile bir araya geldiklerini belirtti. 

Dernek üyelerini sektörün yalnızca bir bölümünden değil nakliye, komisyoncu, kamyoncu, organizasyon ve depolama birimlerinden temsilciler ile güçlü bir kadro kurarak hizmet vermeyi amaçladıklarını vurguladı.

Gecede HDI Sigorta ‘ yı temsilen Nakliyat Sigortaları Müdürü Sevgi Gül, Sigortaloji markasını temsilen Günce Sigortaları Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Meral, NOTS Nakliye Ofis Takip Sistemi Yazılım ekibi adına Gencay Pehlivan konuşmacı olarak tanıtım toplantısına renk katmıştır. 

Şubat 2017 yılında kurulan ve her geçen gün yeni üyeleri ile büyümeye devam eden YND, sektör içindeki binlerce insanın üretimden gıdaya, sağlıktan inşaat sektörüne kadar bir çok oluşumun çözüm ortağı olan nakliyecilerin sorunlarını yetkili mecralarca dikkate alınıp çözülmesini sağlayacaktır.
Avrupa' nın En Büyük Lojistik Üssü İnşa Ediliyor Avrupa' nın En Büyük Lojistik Üssü İnşa Ediliyor Reviewed by train on Cumartesi, Nisan 21, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok