TRENKART SAHİPLERİ RAMAZAN BAYRAM SÜRESİNCE YÜZDE 50 İNDİRİMLİ SEYAHAT EDECEK

TCDD, Ramazan Bayramını kapsayan 05 - 06 - 07 Temmuz 2016 tarihlerinde seyahat edilmesi koşuluyla TrenKart sahibi yolculara YHT ve anahat trenlerin de yüzde 50 indirim uygulayacak. 

İndirimli kampanya 15.00 TL ve üzeri bilet alan TrenKart sahipleri için geçerli olacak. "TAM" tarifeden sadece tek yön bilet alan yolculara seyahat ücreti üzerinden yüzde 50 indirim yapılacak. 

İnternet üzerinden bilet alan ve niteliği gereği (genç, yaşlı, öğretmen vb.) farklı tarife indirimlerine tabi olan yolcular "TAM " tarifeyi seçtiklerinde bu kampanyadan faydalanabilecek. Kampanya kapsamında alınan biletlere ayrıca bir indirim yapılmayacak. 

Gidiş/Dönüş bileti almak isteyen yolcular, gidiş ve dö nüş için ayrı ayrı işlem yaparak bilet aldıkları taktirde kampanyadan yaralanabilecek. 

Kampanya, gişelerden ve web sitesi (yolcu.tcdd.gov.tr) üzerinden yapılan satışlarda uygulanacak. Kampanyadan faydalanmak isteyen fakat TrenKart sahibi olmayan yolcula r ise ilgili gişelerden kolayca TrenKart sistemine üye olarak kampanyadan yararlanabilecek.
TRENKART SAHİPLERİ RAMAZAN BAYRAM SÜRESİNCE YÜZDE 50 İNDİRİMLİ SEYAHAT EDECEK TRENKART SAHİPLERİ RAMAZAN BAYRAM SÜRESİNCE YÜZDE 50 İNDİRİMLİ SEYAHAT EDECEK Reviewed by train on Cumartesi, Haziran 18, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok