GÜNAYDIN GROUP LOJİSTİK MERKEZİ İLE DENİZLİLİ FİRMALARIN ÜRÜNLERİ TREN YOLUYLA İZMİR LİMANI'NA TAŞINACAK

Denizlili iş adamlarının, uzun zamandır İzmir Limanı'na tren yoluyla ulaşarak dünya pazarına girmek için talep ettiği lojistik merkez açıldı. 



Sarayköy ilçesinde açılan Günaydın Group Lojistik Merkezi ile Denizlili firmaların ürünleri tren yoluyla İzmir Limanı'na taşınacak.

Sarayköy'de yapılan lojistik merkez törenle açıldı. Açılış törenine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy Kaymakamı Aydın Abak ve protokol üyeleri katıldı.

Vali Demir, açılan lojistik merkez ile taşımacılığın daha ekonomik hale geleceğini ifade ederek, "Dünyada iş adamları arasında rekabet gittikçe artıyor. 

Bu rekabette yer almak için ulaşımı ve altyapıyı sorunsuz hale getirmemiz gerekiyor. İş adamlarımıza bu imkânları sunduğumuzda onlar da ihracatlarını artıracaklardır. 

Bu yapı tamamlandığında iş adamlarımız yüklemelerini rahatlıkla yaparak daha çok ürün satabilecekler. Denizli açısından limana ulaşım son derece önemli. Denizli-İzmir ulaşımıyla ilgili demiryolları anlamında hiçbir yatırıma ihtiyaç kalmadı artık. Bütün hatlar tamamen yenilendi." dedi.

Kaklık'ta devletin yapmayı planladığı lojistik merkezin ihalesinde son aşamaya geldiğini vurgulayan Demir, "Kaklık'ta yapılacak olan lojistik merkezi son derece modern olacak. İnanıyoruz ki bu da en geç 1-1,5 yıl içerisinde tamamlanarak yükleme ile ilgili yapılan çalışmalar konusunda son noktaya gelecek." diye konuştu.

Günaydın Grup Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın da faaliyete başlayan lojistik merkezin önümüzdeki süreçte daha aktif hale geleceğini belirtti.

Şirketlerinin, 1967 yılında İzmir'de faaliyete başladıklarını anlatan Günaydın, "45 yıllık bir firmayız. Bünyesinde 650'den fazla aracıyla, 800'den fazla personeliyle, 3 binden fazla kiralık araçla 2 binden fazla müşteriye hizmet veriyoruz.

En etkin olduğumuz alan konteyner taşımacılığı ve depoculuğudur. Şehir içi, şehir dışı yük taşımacılığında büyük bir yere sahibiz. Kargo taşımacılığı, uluslararası nakliye ve konteyner taşımacılığındaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz." şeklinde konuştu.zaman
GÜNAYDIN GROUP LOJİSTİK MERKEZİ İLE DENİZLİLİ FİRMALARIN ÜRÜNLERİ TREN YOLUYLA İZMİR LİMANI'NA TAŞINACAK GÜNAYDIN GROUP LOJİSTİK MERKEZİ İLE DENİZLİLİ FİRMALARIN ÜRÜNLERİ TREN YOLUYLA İZMİR LİMANI'NA TAŞINACAK Reviewed by train on Pazar, Şubat 05, 2012 Rating: 5

Hiç yorum yok