Bursa- Ankara arası Yüksek Hızlı Tren ve otobüs aktarmasıyla 4 saate indi.

Bursa'dan otobüslerle gelen yolcular Eskişehir'den Yüksek Hızlı Tren'e binerek Ankara'ya gidiyor. Eskişehir- Ankara arasındaki günlük Yüksek Hızlı Tren seferleri sayısı ise 9'dan 15'e çıkarıldı.

TCDD ile Kamil Koç otobüs firması arasında yapılan anlaşmayla, Bursa'dan Ankara'ya gidecek yolcular, Eskişehir Garı'na getirilip Yüksek Hızlı Tren'e binmeleri sağlanıyor, Ankara'dan Yüksek Hızlı Tren'le Eskişehir'e gelenler ise gar önünde bekleyen otobüslerle Bursa'ya götürülüyor.

TCDD Eskişehir İşletme Müdürü Özcan Kumyalı, Yüksek Hızlı Tren yolcuları için Bursa- Eskişehir, Eskişehir- Bursa otobüs seferlerinin bugün başladığını söyledi. Kamil Koç firmasının Eskişehir Garı içerisinde bilet satış gişesi açtığını belirten Özcan Kumyalı, ilk olarak birer otobüsün Eskişehir ile Bursa arasında Yüksek Hızlı Tren yolcusu taşıyacağını kaydetti. Kumyalı, Bursa- Eskişehir karşılıklı otobüs seferlerin günde 4 kez yapılacağı belirtildi.

Başlatılan uygulama ile Bursa- Ankara arasının 6 satten 4 saate indiğini ifade eden Özcan Kumyalı, Bursa- Ankara arası biletlerin otobüs de dahil 28 TL 50 Kuruş olduğunu söyledi.

TCDD Eskişehir İşletme Müdürü Özcan Kumyalı, ayrıca 14 Mart 2009 tarihinde karşılıklı olarak sefere başlayan Eskişehir- Ankara arası Yüksek Hızlı Tren seferlerinin bugünden itibaren 9'dan 15'e çıkarıldığını açıkladı. Kumyalı, Yüksek Hızlı Tren'de doluluk oranının yüzde yüze yakın olduğunu kaydetti.hürriyet
Bursa- Ankara arası Yüksek Hızlı Tren ve otobüs aktarmasıyla 4 saate indi. Bursa- Ankara arası Yüksek Hızlı Tren ve otobüs aktarmasıyla  4 saate indi. Reviewed by train on Salı, Eylül 01, 2009 Rating: 5

Hiç yorum yok