Vakıfbank'la anlaşan TCDD, 'Rail&Miles' isimli bir kredi kartı çıkardı

Türk Havayolları'nın ardından Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) da yolcularına mil kazandıracak. Vakıfbank'la anlaşan TCDD, 'Rail&Miles' isimli bir kredi kartı çıkardı.

Bu kartla tren bileti alanlar, tutarın yüzde 3,5'i kadar mil ve vakıf para kazanacak. Kart bazı günlerde daha fazla puan kazandırma özelliğine de sahip olacak. Bu kredi kartı ile bilet alan yolcular, Ankara ve Eskişehir garlarında açılacak CIP salonlarından ücretsiz yararlanacak. Kartın kullanım sıklığına göre hem seyahat mili hem de vakıf para kazanılabilecek.

Rail&Miles avantajları

Yurt genelindeki on binlerce anlaşmalı mağazamızda yapacağınız alışverişlerde taksit ve diğer fırsatlarından yararlanabilirsiniz.
Ayrıca alışverişlerinizden hem MilPara hem de VakıfPara kazanabilirsiniz.
TCDD'den yapacağınız her tren bileti harcamalarınızdan % 1' VakıfPara, ayrıca % 5'e varan oranda Milpara kazanırsınız. Diğer tüm alışverişlerinizden ise kat kat VakıfPara kazanırsınız.
VakıfPara'larınızı isterseniz alışverişlerinizde kullanabilir isterseniz MilPara'ya çevirebilir, biriktirdiğiniz MilPara'larınızla TCDD'den tren bileti alabilirsiniz.
Daha fazla detay için tıklayınız
Vakıfbank'la anlaşan TCDD, 'Rail&Miles' isimli bir kredi kartı çıkardı Vakıfbank'la anlaşan TCDD, 'Rail&Miles' isimli bir kredi kartı çıkardı Reviewed by train on Cuma, Haziran 06, 2008 Rating: 5

Hiç yorum yok